Familie-Undervisning

Pressemedd. 25.09.2018

Musisk kvalitetstid med dit barn
Holbæk & Omegns Musikskole har lavet et nyt tilbud, hvor du som forælder, kan være med dit barn til musikundervisning.
Har du et barn under 10 år, som gerne vil gå til for eksempel sang eller guitar, kan det være ganske overvældende for barnet, at være til en 30 minutters ene-lektion. Barnet skal både forholde sig til alt det nye, der skal læres, men især også hvad, der skal øves på og ikke mindst hvordan, der skal øves hjemme. Dette har HOM fundet løsningen på.

 

– Vi ønsker at styrke vores mindste elever ved først og fremmest, at gøre dem trygge og vise at undervisning kan være både sjov, spændende og lærerig, fortæller skoleleder Finn Reiner.

Musikskolen har derfor i samarbejde med sine musiklærere lavet et tilbud, hvor forældre kan være med til undervisningen. Faktisk er det ment bogstaveligt talt, for forælderen kan også få undervisning på et instrument.

– Det kan for eksempel være, at din datter går til guitar, og at du som far gerne vil spille med. Så får i simpelthen 30 minutters undervisning i fællesskab, og kan gå hjem og øve jer sammen. Dét må siges at være ren kvalitetstid og utroligt styrkende for forholdet til sit barn, afslutter skolelederen.

 

Holbæk & Omegns Musikskole er den eneste privat drevne musikskole i Nordvestsjælland og er kendt for sin kvalitet, professionalisme og hensyntagen til den enkelte elevs behov. Ved at lave dette tiltag, som bliver et permanent tilbud, forventer musikskolen, at kunne tiltrække endnu flere børn under ti år til musikundervisningen. Ifølge alle eksperter på området, vil musisk læring styrke et barn både motorisk, koncentrationsmæssigt, socialt m.m. HOM bekræfter dette og tilføjer, at man med dette tilbud ovenikøbet får kvalitets-samvær mellem barn og forælder. Du kan læse mere om tilbuddet på musikskolens hjemmeside www.hom-musik.dk.