IKKE FLERE PLADSER! Andreas Bo

Hvornår:
20. november 2017 kl. 19:30 – 21:15
2017-11-20T19:30:00+01:00
2017-11-20T21:15:00+01:00
Hvor:
Krovejen 26
Gundestrup
Pris:
Gratis
Kontakt:
Finn Reiner
59660866

foto: Per Arnesen

NB! DER ER IKKE FLERE LEDIGE PLADSER!

Download (PDF, 821KB)

Pressemedd. 7. nov. 2017

Andreas Bo indtager HOM
Oplev den folkekære skuespiller og nyligt udsprungne sanger Andreas Bo på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup mandag d. 20. november 2017.

Kom helt tæt på Andreas Bo ved den helt særlige intime samtale-koncert, hvor guitarist Dennis Flacheberg samtaler på tværs af musikken med storcharmøren Andreas Bo.
Denne aften bliver en unik mulighed for at opleve skuespilleren i intime rammer hvor deltagerne også selv kan debattere musik, skuespil samt livet på og bag scenen med Andreas Bo. Du vil komme til at høre nogle af artistens egne sange, et par af hans yndlingsnumre og historien om hvorfor han holder af netop de sange. Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst og komme til at opleve en mand med noget på hjerte. Men Andreas Bo er jo stadig Andreas Bo, så mon ikke, at du også får sat godt gang i lattermusklerne?!

Andreas Bo med comedy
I forbindelse sin 50-års fødselsdag har Andreas Bo været på en lang tour med sit comedyshow “Fifty-fifty”. På selve fødselsdagen udgav Andreas også sit første album som sanger. Et album med 10 sange, som han selv har skrevet. ’Det er fedt at tage en guitar og bare synge, og jeg elsker den inderlighed og det følelsesmæssige udtryk, som det aftvinger’, fortæller Andreas Bo. ’Der er ikke noget staffage, det er bare musik, og hvis jeg er heldig, kan det være, jeg rammer nogen med det, og giver dem en god oplevelse. Alle teksterne handler om håb i en eller anden form. At det hele løser sig, hen ad vejen. For det er sådan noget, man ved, når man lige er fyldt 50 år!’
Andreas Bo er skuespiller, komiker og musiker. Man kender ham fra bl.a “Live fra Bremen”, Rundt på gulvet” og hans standupshow “Plagiat”. Andreas har sunget og spillet musik altid. Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Valby. Han er freelance musiker, booker og familiefar og har bl.a spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre.

Der er gratis adgang til arrangementet, som foregår kl. 19.30 i HOM´s koncertsal, Krovejen 26 i Gundestrup. Det anbefales at reservere plads. Mere information kan fås ved at besøge Holbæk & Omegns Musikskoles hjemmeside.